Γυψοσανίδες

Η γυψοσανίδα είναι το πιο κατάλληλο αλλά συγχρώνος λειτουργικό και όμορφα αισθητικά υλικό για τη διαμόρφωση ειδικών κατασκευών γυψοσανίδας εσωτερικών και εξωτερικών χώρων σε επαγγελματικούς χώρους η σε κατοικίες όπως ράφια και εσοχές γυψοσανίδας, βιβλιοθήκες γυψοσανίδας, καμπύλες κατασκευές γυψοσανίδας, κρυφό φωτισμό, ψευτοδόκαρα, κουρτινιέρες κλπ. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι στις κατασκευές με γυψοσανίδες είναι πολύ εύκολο να γίνουν οποιεσδήποτε αλλαγές χρειαστεί χωρίς να προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση. Επιτυγχάνεται μηχανική αντοχή, ελευθερία σχεδιασμού, γρήγορη και στεγνή τοποθέτηση, θερμοηχομώνοση αντισεισμική προστασία, χαμηλό κόστος και ποικιλία εναλλακτικών λύσεων.

Χάρη στη τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις εφαρμογές εσωτερικής δόμησης, με μια μεγάλη επιλογή γυψοσανίδων και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε οποιοδήποτε έργο, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας, χρησιμοποιώντας πάντα τα πιο σύγχρονα και ποιοτικά υλικά και τις πιο σύγχρονες τεχνικές. Με βάση πάντα τις ανάγκες του χώρου σας, δημιουργούμε με τις γυψοσανίδες ένα καλαίσθητο και λειτουργικό αποτέλεσμα στο χώρο σας.

Εγγυόμαστε την έγκαιρη παράδοση του έργου σας, τηρώντας πάντα τους προσυμφωνηθέντες χρόνους με υπευθυνότητα, επαγγελματική συνείδηση, και σεβασμό στον πελάτη.

Τα είδη γυψοσανίδας που μπορούμε να σας προσφέρουμε:

Στάνταρντ την οποία χρησιμοποιούμε σε γενικές εφαρμογές κατασκευής ψευδοροφών και χωρισμάτων.
• Την Πυράντοχη που την χρησιμοποιούμε σε κατασκευές όπου απαιτείται πυραντοχή καθώς είναι ιδανική για χώρους όπου αναπτύσσονται υψηλές
θερμοκρασίες όπως κοντά σε τζάκια αλλά και για χρήση σε χώρους όπου απαιτείται μεγαλύτερη αντίσταση από τη κοινή γυψοσανίδα σε περίπτωση φωτιάς.
• Ανθυγρή την οποία χρησιμοποιούμε σε χώρους υψηλής υγρασίας.
• Ανθυγροπυράντοχη την χρησιμοποιούμε για προστασία από την υγρασία και για πυροπροστασία.
• Τσιμεντοσανίδα την οποία χρησιμοποιούμε για τα συστήματα εξωτερικής τοιχοποιίας. Το υλικό της τσιμεντοσανίδας θεωρείται άκαυστο και δεν περιέχει οργανικά πρόσμικτα όπως ξύλο ή χαρτί που είναι ευαίσθητα σε συνθήκες υγρασίας και μπορούν να οδηγήσουν στο σάπισμα ή φούσκωμα του υλικού. Οι τοιχοποιΐες με τσιμεντοσανίδα παρουσιάζουν πιστοποιημένη ηχομόνωση, θερμομόνωση και πυροπροστασία. Συγκεκριμένα, με την κατάλληλη μόνωση πετροβάμβακα ένας τοίχος πάχους μόλις 12,5cm μπορεί να επιτύχει έως 54db ηχομόνωση και 120 λεπτά πυροπροστασία.